29 септември - Ден на отворените врати в Урологичното отделение на МБАЛ "Вита"
10.09.2014

МБАЛ „Вита” организира Ден на отворените врати за своите пациенти в Урологичното отделение на болницата. Срещата ще бъде на 29 септември, от 16:00 ч., на ет. 5 в болницата и ще бъде водена от доц. д-р Цветин Генадиев – ръководител на „Вита Простата Център” и специалист по лазерна и лапароскопска урология. Темата на дискусията ще бъде „Методи за безкръвно лечение на простатните заболявания”.Всички посетители на Дните на отворените врати ще имат възможност да се информират подробно относно методите за диагностика и лечение както на аденом, така и на карцином на простатата, които предлага „Вита Простата Център”, както и методите за лазерно лечение на други урологични проблеми.

 


Темата е част от поредица теми, които ще бъдат представени по време на Дните на отворените врати в Урологичното отделение на болница „Вита”.Всички, желаещи да се присъединят към Дните на отворените врати в Урологичното отделение на „Вита”, трябва да се запишат за участие на тел: 02/960 49 84 или на thulium150@vita.bg


 


За доц. д-р Цветин Генадиев


Доц. Генадиев е с дългогодишен опит в диагностиката и лечението на простатните заболявания. Той е сред пионерите в безкръвната хирургия на простатата в България, като е въвел Ендоскопската Екстраперитонеална Радикална Простатектомия – една от най-съвременните и ефективни операции при карцином на простатата.


Сподели:

big_logo6big_logo4big_logo7big_logo3big_logo2big_logo1
дизайн и програмиране: УебДизайн