98-годишен пациент се подложи на лазерна операция на простатата
01.10.2013

Й. М. е на 98 години и от 30 години има проблеми с простатната жлеза. Той бе опериран успешно от аденом на простатата с нашия Cyber TM Thulium 150 Watt лазер. Операцията беше извършена успешно от екип на МБАЛ „Вита”, с оператор доц. д-р Цветин Генадиев – ръководител на „Вита Простата Център”.


 


„Аз тогава и не знаех какво е това „простатна жлеза”, припомня си първите проблеми с уринирането дядо Й. С времето той започва да чете и да се интересува все повече от своя здравословен проблем и методите за неговото лечение. След като редовният и дългогодишен прием на лекарства и различни билки така и не дава резултат, преди 2 години той решава, че е време да се подложи на операция и започва да спестява пари.


 


След като се информира за наличието на лазер за лечение на аденом на простатата в МБАЛ „Вита” и след проведена консултация с доц. Генадиев, Й.М. най-после се решава да направи тази дългоочаквана крачка за него.


 


Ден след операцията, първите думи на дядо Й. бяха „Тази нощ за пръв път от 30 г. спах спокойно”, след което поздрави екипа, който се грижи за него, с една песен.


 


Cyber TM Thulium 150 Watt лазерът е най-прецизният от съвременните лазери за лечение на простатните заболявания.


 

Сподели:

big_logo6big_logo4big_logo7big_logo3big_logo2big_logo1
дизайн и програмиране: УебДизайн